Search
Close this search box.

ΓΕΝΙΚΗ / ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Beautiful Smiles…. Healthy Smiles….

Κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής εξέτασης συλλέγονται πληροφορίες που αφορούν στο ιατρικό-οδοντιατρικό ιστορικό, πραγματοποιείται ενδελεχής εξέταση των οδοντικών ιστών και του υποκείμενου οστού μαλακών μορίων, ως επίσης έλεγχος σύγκλισης,  εξέταση μυών, ακτινογραφικός έλεγχος, λήψη φωτογραφιών και αρκετά συχνά λήψη εκμαγείων μελέτης.

Τα λεγόμενα «λευκά» σφραγίσματα χρησιμοποιούνται πλέον για την αποκατάσταση δοντιών που είχαν τερηδόνα ή είχαν σπάσει. Εφαρμόζονται συστήματα σύνθετων ρητινών  που αποδίδουν απόλυτα το χρώμα των δοντιών και αποδίδουν ανώτερες μηχανικές ιδιότητες και υψηλή αισθητική.

Κάποιες φορές απαιτείται η αποκατάσταση του δοντιού με ένθετα/ επένθετα. Αφορούν σε αποκαταστάσεις  που κατασκευάζονται είτε από σύνθετη ρητίνη είτε από κεραμικά υλικά. Χρησιμοποιούνται στις περιπτώσεις που λείπει το μεγαλύτερο μέρος δοντιού και απαιτείται χρήση υψηλότερης αντοχής υλικών. Είναι πιο συντηρητική αποκατάσταση από τη θήκη.

Συνιστάται η συνεχής παρακολούθηση των ασθενών μετά το πέρας της εκτέλεσης του σχεδίου θεραπείας ώστε να διατηρηθεί το αποτέλεσμα της θεραπείας σε βάθος χρόνου.

Το εξατομικευμένο πρόγραμμα επανελέγχου βοηθάει στην πρόληψη,  έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση νέων οδοντικών προβλημάτων.

Διαθεσιμοτητα ραντεβου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Παρακαλώ συμπληρώστε επιθυμητή ημ/νία και ώρα.